ΜΠΥΡΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΙΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ!

Θέλετε πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά; «Κεράστε» τα μπύρα. Σε μέτρια φωτιά βράστε ½ φλιτζάνι του τσαγιού μπύρα μέχρι να μείνει το ¼ της αρχικής ποσότητας και έτσι να απομακρυνθεί όλο το αλκοόλ που ξηραίνει τα μαλλιά. Αφήνετε την μπύρα να κρυώσει και την ανακατεύετε με την ποσότητα του σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσετε στο λούσιμο. Λουστείτε και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

 

 


ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΝΥΧΙΑ;

Αν θέλετε υγιή με όμορφη όψη νύχια, φροντίζετε να τα «μουσκεύετε» για δέκα λεπτά την εβδομάδα σε ένα μείγμα λεμονιού και ελαιόλαδου σε αναλογία μισό – μισό. Το λάδι της ελιάς έχει θρεπτική και τονωτική δράση, ενώ το λεμόνι δίνει ξεχωριστή λάμψη στα νύχια. Αν τα νύχια σας είναι εύθραυστα, κάνετε μασάζ με το μείγμα ελαιόλαδου – λεμονιού κάθε βράδυ.

 

 

ΦΥΣΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ!

Απόλυτα φυσικό, εύκολο και γρήγορο. Ανακατέψτε λίγο γάλα εβαπορέ με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και θα έχετε ένα πολύ καλό γαλάκτωμα καθαρισμού. Απλώστε το στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις μασάζ και μετά από μερικά λεπτά αφαιρέστε με βαμβάκι. Θα χαρίσει στο δέρμα σας μοναδική ελαστικότητα.

 

 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ PEELING ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

Τρίψτε το δέρμα σας με φέτες ντομάτας, επιμένοντας στα σημεία που έχουν κλειστούς πόρους. Αν πάλι, θέλετε κάτι πιο...ισχυρό, χτυπήστε στο μπλέντερ τριμμένα αμύγδαλα ψίχα και ανάλογη ποσότητα ντομάτας. Κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα, αφήνετε για λίγα λεπτά και αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

 

 

  
Προσφορές!
Θέλω να λαμβάνω τις προσφορές στο email μου!
Please wait
 
Μιχαήλ Πετρίδη / Καμείρου 79
Τ.Κ.: 85100, Ρόδος
Τηλ.
: 22410 60730
Fax:
22410 60731
E-mail:
[email protected]

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος