Μια συνταγή τόσο γευστική αλλά και με ιδιαίτερη παρουσίαση
μπορεί να εντυπωσιάσει εύκολα εσάς και τους καλεσμένους σας!
Με λίγα υλικά και μικρή προσπάθεια απολαύστε το!
ΥΛΙΚΑ
• 450γρ. καπνιστός σολωμός
• 100γρ. κατσικίσιο τύρι
• 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια (καθαρισμένα και ψιλοκομμένα)
• 3 αβοκάντο κομμένα
• 3 κουταλάκια σούπας χυμό λεμόνι
• λίγο τσίλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ενώνουμε όλα τα υλικά εκτός από το σολωμό. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 3- 4 ώρες.
Ανοίγουμε το σολωμό σε κομμάτια ρίχνουμε λάδι και λεμόνι. Μόλις βγάλουμε από το ψυγείο το μείγμα το χωρίζουμε σε κούπες.
Αναποδογυρίζουμε τις κούπες και σκεπάζουμε με το σολωμό μας. Ραντίζουμε όλα τα κομμάτια με τσίλι και λεμόνι και το σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!