Εύκολο, γρήγορο και απίστευτα απολαυστικό!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 – 5 ΑΤΟΜΑ
• Φιλέτα κοτόπουλο, 1 κιλό
• 2 μεγάλες πιπεριές πράσινες ,1 κόκκινη γλυκιά, 1 κίτρινη και 1 πορτοκαλί, όλες κομμένες σε ροδέλες
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 4 κουταλιές της σούπας φίνο ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
• Αλάτι, πιπέρι
• 100 γρ. τριμμένο μαλακό τυρί (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβετε τα φιλέτα σε μπουκιές. Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2’. Προσθέτετε τις πιπεριές σε ροδέλες και αφήνετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10’. Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλο και συνεχίζετε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά. Διαλύετε τον πελτέ σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και το προσθέτετε στη κατσαρόλα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και συνεχίζετε το μαγείρεμα για ¾ της ώρας περίπου. Στο τέλος, αν θέλετε, ενισχύετε τη γεύση με το τριμμένο τυρί. Το πιάτο σερβίρεται ζεστό και συνδυάζεται ιδανικά με ρύζι.