ΣΠΑΝΟΣ Card

Από τα τέλη Μαρτίου του 1998 τέθηκε σε λειτουργία η ΣΠΑΝΟΣ card, μια κάρτα που έφερε νέα δεδομένα στην περιοχή της Δωδεκανήσου. Η ΣΠΑΝΟΣ card μέχρι στιγμής απαριθμεί 45.000 μέλη, τα οποία απολαμβάνουν το προνόμιο πολλών πλούσιων δώρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ΣΠΑΝΟΣ card είναι πολύ απλή στη χρήση της. Με κάθε αγορά 4.00€ από τα καταστήματά μας συμπληρώνετε στη ΣΠΑΝΟΣ card 1 πόντο, με αγορές 8.00€ συμπληρώνετε 2 πόντους κ.ο.κ. Συμπληρώνοντας 200 πόντους παίρνετε αυτόματα από τα ταμία μας, μια Δωροεπιταγή αξίας 6.00€ , την οποία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στις επόμενες αγορές.


OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ THΣ ΣΠΑΝΟΣ CARD:
• Η παρούσα κάρτα χορηγείται προς όλους τους πελάτες των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ.
• Ο πελάτης δηλώνει ότι τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί ανωτέρω είναι πλήρη και ακριβή και ότι σε περίπτωση τροποποίησής τους αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώσει άμεσα τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ.
• Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει τα εκάστοτε προνόμια που ορίζονται βάσει της εμπορικής πολιτικής των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ σαν ανταμοιβή για την τακτική χρήση της κάρτας κατά τις αγορές του σε καταστήματα των των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ.
• Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση της κάρτας και σε καμιά περίπτωση τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής αυτής ή σε κακή χρήση αυτής.
• Στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας και βάσει της εκάστοτε ισχύουσας εμπορικής πολιτικής, τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ δύναται να ανταμείβουν τον πελάτη παρέχοντάς του «δωροεπιταγή». Η «δωροεπιταγή» εκδίδεται βάσει του αριθμού της κάρτας και παραδίδεται στον κομιστή αυτής. Η αξία δε της «δωροεπιταγής» καθορίζεται κάθε φορά από τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ.
• Η «δωροεπιταγή» μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές σε κατάστημα των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Μετά την εξαργύρωση της «δωροεπιταγής», ο πελάτης δεν διατηρεί καμία αξίωση, υφιστάμενη ή/και μελλοντική, κατά των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ.
• Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της «δωροεπιταγής» και τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ δε φέρουν καμία ευθύνη έναντι του πελάτη για την απώλεια/ κλοπή ή παράνομη χρήση από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
• H δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 2 ετών, από την ημερομηνία έκδοσής της.
• Τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ δύναται κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν την κάρτα καθώς και να προβαίνουν σε διακοπή του προγράμματος πιστότητας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μία οικειοθελής παροχή των ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ προς τους πελάτες τους.


Τρόπος απόκτησης της Σπανός Card:

A) Από το ταμείο, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση απόκτησης,

B) Ηλεκτρονικά, επιλέγοντας το κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να την παραλάβετε, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Επώνυμο*
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας!

Όνομα*
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας!

Πατρώνυμο*
Παρακαλούμε συμπληρώστε Πατρώνυμο!

Ημερομηνία Γέννησης (ΗΗ.ΜΜ.ΕΤΟΣ)*
Παρακαλούμε συμπληρώστε Ημερομηνία Γέννησης!

Οικογενειακή Κατάσταση*
Παρακαλούμε συμπληρώστε την οικογενειακή σας κατάσταση!

Διεύθυνση - Οδός, Αριθμός, Περιοχή, Πόλη, Τ.Κ., Χώρα*
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη διεύθυνσή σας!

Επάγγελμα*
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επάγγελμα σας!

Τηλέφωνο*
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας!

E-mail*
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας!

Επιλέξτε το κατάστημα για την παραλαβή της κάρτας:*
Παρακαλούμε επιλέξτε το κατάστημα για την παραλαβή της κάρτας:

Παρακαλώ γράψτε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα*
Παρακαλώ γράψτε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Λάθος ψηφία. Δοκιμάστε ξανά!

  

 

  
Προσφορές!
Θέλω να λαμβάνω τις προσφορές στο email μου!
Please wait
 
Μιχαήλ Πετρίδη / Καμείρου 79
Τ.Κ.: 85100, Ρόδος
Τηλ.
: 22410 60730
Fax:
22410 60731
E-mail:
[email protected]

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος